Videotraining om je passies te ontdekken

Deze leiderschapstest is een slim systeem en een krachtige tool om snel uit te zoeken waar je passies liggen en waar je blij van wordt.

4 Lessen

Intermediate

Mee bezig

Nog niet gestart

Workshop 1 " Over energie, je valkuilen en hoop"

Je gaat ont-dekken hoe verschrikkelijk veel last we hebben van dat altijd maar oordelen, vooral over onszelf. Wie is jouw "taxichauffeur" en wie is jouw "passagier"? Je doet ontdekkingen over energie en beseft waarvan je uitgeput en moe wordt.

13 Lessen

Intermediate

Mee bezig

Nog niet gestart

Workshop 2 over slapen, ruis en wakker worden

Je wordt je ervan bewust hoe vaak je op de automatische piloot leeft, als een marionet die alle kanten op wordt getrokken. Je ontdekt dat je ook anders kunt kiezen. Daarvoor moet je je wel eerst bewust worden van wat je uitspookt. 

Je beseft dat het niet gaat om leren maar om afl eren. Heb je al die conditionering en ballast nog nodig?.Je ontdekt je eigen sabotage patronen die je belemmeren een gelukkig leven te leiden.

 

12 Lessen

Intermediate

Mee bezig

Nog niet gestart

Workshop 3 Over e-moties, de taxichauffeur en de passagier

Je gaat kijken naar je emoties , naar de etiketten die je er op plakt, de strategieen die je hebt om er mee te dealen en de vaak akelige gevolgen daarvan. Je ontdekt nieuwe, constructieve, manieren om met je emoties om te gaan en misschien ga je nieuwe keuzes maken. Aan de hand van een stappen plan ga je oefenen om je pijn en emoties te gaan begrijpen en er beter mee om te gaan.

12 Lessen

Intermediate

Mee bezig

Nog niet gestart

Workshop 4 Over pijn en je toneelstuk

Hoe kun je je pijn dragelijk maken, wil je de hoop op een beter verleden loslaten en bevalt je toneelstuk je? Wil je uit de gevangenis van je verhaal stappen?

12 Lessen

Mee bezig

Nog niet gestart

Workshop 5 Over relaties en emotionele afhankelijkheid

Emoties worden vooral getriggerd in relaties. Heb jij oude wonden of wondjes waar andere mensen, bewust en vooral onbewust, zout in strooien door wat ze zeggen of doen? Ben jij emotioneel afhankelijk van anderen en hoe voelt dat? Ook leren we over mindfulness en bewuste ademhaling waarmee je je emoties kunt reguleren.

12 Lessen

Intermediate

Mee bezig

Nog niet gestart

Workshop 6 Over liefde, ruilhandel en licht

Je gaat het verschil ontdekken tussen liefde en ruilhandel. Ze worden vaak door elkaar gehaald. Wat is je grootste angst en waar halen we die idiote onware ideeen over onszelf vandaan? Je gaat op weg om jezelf en anderen te vergeven en de ballast van grieven, oordelen en kritiek van je af te werpen.

12 Lessen

Intermediate

Mee bezig

Nog niet gestart

Workshop 7 Over schaamte, verbondenheid en de bal van licht

Wat is de belangrijkste beslissing die je over jezelf kunt nemen? Wat is de sleutel om je schaamte te kunnen loslaten? 

11 Lessen

Mee bezig

Nog niet gestart

workshop 8 Over je Dharma, de Passietest, je geloofsysteem en je zelfbeeld

We gaan op weg om je Dharma en je Passies te ontdekken: "Dat wat het doet waaien in je hart." Je bent de schepper van je eigen leven. JIJ beslist welke bron je kiest. Wat er gebeurt heb je (in bepaalde mate) niet in de hand. De keuze van je bron- angst of liefde- bepaalt wel hoe je met die gebeurtenissen omgaat. 

13 Lessen

Mee bezig

Nog niet gestart

Workshop 9 Over je hartkracht

Je hartkracht ontwikkelen is het beste wat je voor jezelf en de wereld kunt doen. Hoe stimuleer je je hartkracht en zet je je antennes op iets hogers dan jezelf. Wat doe je met je grieven.

12 Lessen

Mee bezig

Nog niet gestart

Workshop 11 Over oefeningen om je geest te trainen

 Met speciale technieken gaan we je wilde hond trainen. Het belangrijkste is dat we eindelijk het nare verleden gaan loslaten en de vorm relativeren. Zodat je eindelijk dat felbegeerde rustige hoofd krijgt.

10 Lessen

Mee bezig

Nog niet gestart
Page 1 of 2
Pen
>