Vip programma

Mijn  aanbod:

1. Executive programma Brain management: maximaal 5 deelnemers per half jaar-traject

Uniek intensief programma speciaal voor jou: high end ondernemers, topmanagers, senior executives en overheidsfunctionarissen.

  • Maximaal 5 personen per half jaar. Ik wil jou mijn volledige aandacht kunnen geven met intensieve persoonlijke begeleiding. 
  • Exclusiviteit: Je krijgt wat niemand anders krijgt: 1 op 1 coaching en volledig maatwerk, afgestemd op jouw behoeften.

Ambitie

Ik bied je een speciaal op jouw persoonlijkheid en doelen gericht programma, waarin ik kies veel tijd te investeren in jou. Ik stel de juiste vragen, om het onzichtbare krachtig zichtbaar te maken. Jij staat op de agenda. 

Accountability

"Hoe kan ik mezelf helpen, is het begin van alles" Ik geef je geen vis, maar ik leer je vissen.

Co-working en Maatwerk

Ik adviseer- gevraagd en ongevraagd- over de impact van jouw 'zijn'.

Conceptualisering

Ik reik de juiste tools aan, de inzet van de juiste middelen voor jou - exclusiviteit en maatwerk.

Creatie

Samen zorgen we dat het kwartje valt, dat miljoenen waard is.

Investering

Dat bespreken we in een persoonlijk gesprek. Afhankelijk van jouw behoeften zal je investering rond de 10.000 euro liggen voor een traject van 6 maanden. Ik zal je intensief begeleiden op je reis naar persoonlijke groei en succes.

Verblijf in Spanje

Als Executive deelnemer bied ik je een verblijf aan op mijn Spaanse landgoed.
Waarom werken met Jessica Larive

1. Helderheid :Ik help je kristalhelder te krijgen wat je werkelijke doelen en verlangens zijn.

2. Focus: ik zorg ervoor dat je je niet laat afleiden en continu je hogere doel voor ogen houdt. Ik doe dat met consistentie en volharding.

3. Mindset: ik train je om de winnende mindset te ontwikkelen, met vertrouwen in je je eigen kunnen en vertrouwen in je hogere doel.

4. Verantwoording: ik roep je continu tot de orde als je afdwaalt. Ook als je dat niet prettig vindt.

5. Feedback. ik ben je eerlijke spiegel die je confronteert met de gevolgen van je keuzes en je steeds wijst op jouw groei potentie.

6. Tempo: ik help je, door mijn lange ervaring in politiek en bedrijfsleven en mijn expertise als mindshift mentor en business coach, de valkuilen te vermijden en sneller de verlangde resultaten te bereiken.

7. Steun: samen durf je meer dan alleen .Ik help je overeind te blijven/komen als je even onzeker bent. Ik ben er voor je, al is het drie uur ´s'nachts.

8.Stress vermindering: mijn beproefde technieken helpen je om stress te vermijden of te verminderen en problemen op te lossen. Ik leer je tevens Dru yoga, bewuste ademhaling en bewuste ontspanning. 

9.Succes: ik help je visie en focus te ontwikkelen, structuur, goede keuzes en gewenste actie. Net zolang tot succes onvermijdelijk is. 

Ik begeleid je met passie op de weg naar vrijheid: vrijheid in tijd en geld, vrijheid van ongewenste verplichtingen, vrijheid van belemmerende gedachten. Je gaat je werkelijke prioriteiten kennen en leven. Je wordt een voldaan en succesvol mens.

>