Testimonials

"

Kees, nu rond de 60, die zijn hele leven ondernemer is, moest niets hebben van "dit zweverige gedoe." Onlangs zei hij tegen mij:    

"Wat voel ik me nu geweldig na jouw training te hebben gedaan. Het was een hele klus, maar meer dan de moeite waard! Ik voel me eindelijk in vrede en zelfs gelukkig . Jammer dat ik vroeger nooit geïnvesteerd heb in mijn eigen kracht. Ik had een grote mond, speelde veel toneel en dacht van mezelf dat ik in vol zelfvertrouwen leefde. Achteraf is dit dikke FAKE!


Mijn zelfvertrouwen was oppervlakkig en afhankelijk van succes. Om over zelfliefde maar niet te spreken... Ik vroeg me nooit af of ik gelukkig was. Ik werkte dag en nacht.


Ik weet 100% zeker dat ik, als ik vroeger deze investering in mezelf had gedaan nog veel meer succes had gehad in mijn bedrijf. 


En, nog oneindig belangrijker, ik zou een fijner en gelukkiger mens zijn geweest, mijn huwelijk overeind hebben gehouden en nu een betere relatie met mijn kinderen hebben gehad".


Als, als, als..."


Kees Ruin

/Ondernemer

Workshops volgen bij Jessica is een beleving, een ervaring die je niet mag missen.

Ik ontmoette haar voor het eerst, toen ze een DRU-yoga retreat gaf in haar Centrum Atalanta in Spanje. Ik ben daarna nog 2x bij haar geweest. Elke keer lieten haar workshops een onuitwisbare indruk bij mij achter. Jes is een kei in luisteren, heeft veel gevoel voor humor, maar is ook rechtstreeks. Dat maakt je ook bewust van jezelf, zet tot nadenken, bewust worden van je belemmerende gedachten.  Elk contact met haar is fijn, vertrouwd. Nu heb ik de workshops online aangeschaft. Deze workshops van Jessica komen op het juiste moment, de eerste twee workshops spraken me al gelijk aan. Dit wordt weer een feest!


Elly Hendriks, leraar"Wijsheden die meer dan wijsheid hebben gebracht ,namelijk "een blij ik". Ze hebben me geleerd dat ik al flink goed op weg ben. Dank je wel voor alle inzichten!", Angelique uit Elshout.                                          

"Deze training heeft mij eindelijk de moed en energie gegeven om over de drempel te stappen waar ik al jaren tegen aan stond te schurken. Nu kan ik mijn besluit uitvoeren Ik weet zeker dat ik nu door het glazen plafond ga stoten!". ,Iris uit Bergschenhoek.      

   

"Een geweldig traject, waarin je alle kanten belicht en me op allerlei "plekken" hebt gebracht waar ik weer nieuwe ontdekkingen deed", Adelheid uit Leidschendam.                            


 "Jij hebt mij in mijn diepste ziel emotioneel geraakt. Ik dacht op mijn leeftijd mijn verleden te hebben afgesloten. Nee dus. Jij was voor mij een inspiratiebron!", Paul uit Delft.

   

"Ben heel blij dat ik dit heb gedaan en dankbaar voor alle handvaten die ik van je heb gekregen. Mijn rugzak is bijna leeg", Anita uit Amsterdam.      

        

               "

Jessica, ik ben nu echt gelukkig!
Ik heb nog nooit een vrouw ontmoet die zo sterk in haar schoenen staat en het leven als een geschenk ziet. Jouw mentale powertraining "Van pijn naar geluk" en je coachings zijn voor mij een geschenk. Op slechte momenten doe ik een geliefde les, video, podcast of geleide meditatie. Dan ben ik meteen uit het dal en heb ik weer frisse moed en ga er met nieuwe energie weer tegenaan!

Melanie Kistenmaker, viroloog

Werken met Jessica is a life changer                      
Arjo van den Elshout, internationaal ondernemer

"

"Door de workshops van Jessica heb ik geleerd dichter bij mijzelf te durven staan. Ik heb geleerd om eerlijk te bemerken / voelen wat ik nodig heb bij het maken van keuzes of andere worstelingen. Om daaropvolgend natuurlijk naar dat gevoel te leven, gaat met vallen en opstaan. Maar ik heb ook van Jessica geleerd dat dit oké is en dat ik elke dag opnieuw kan beginnen. 


Dank voor je belangrijke duw in de rug, je spiegelbeeld, je simpele en nuchtere reflexie en helderheid, je verhalen vanuit je persoonlijke jijje humor en je geduld en vertrouwen in mij "


Dayenne Zwaagman ,Communicatie adviseur UMC Amsterdam

 

"Ik had mezelf geen groter cadeau kunnen geven. Deze training heeft me veel meer gegeven dan ik hoopte", Ellen uit Halsteren.               

 "Veel dank voor deze prachtige bijzondere training. Er zijn bij mij vele kwartjes gevallen. Ik kan eindelijk met liefde naar mezelf kijken", Joyce uit Leeuwarden.  

"Dank je wel dat je je licht zo op mij liet schijnen. Nu straal ik nog meer. Je hebt echt een bijzondere gave", Marianne uit Voorburg.  

Ik heb veel geleerd, in mijn eentje achter de laptop gelachen om je humor en relativeringsvermogen. Ik ga mijn beste best doen het in de praktijk toe te passen",  Anja uit Herveld.

 "Heel veel dank voor al je wijze raad, je inzichten en levenslessen. Ik zal alles nog vaak overdenken, nalezen en vooral...toepassen", Sandra uit Rijswijk.                                                       


   

 "Juist als het goed gaat- zoals met mij- vergeten we vaak de connectie te maken met de bron van liefde, met onze essentie, omdat we denken dat we het wel weer 'alleen kunnen," Hanny uit Arnhem.  
  

"De reis die ik in deze workshops heb gemaakt, heeft mij bevrijd en ontzettend veel energie gegeven. Ik heb er weer zin in," Gert uit Utrecht.                    

"Wat heb ik veel geleerd. Ik heb mezelf weer teruggevonden en kan nu met een glimlach naar de toekomst kijken", Veerle uit Beek en Donk.                           

"Door vanuit mijn hart de wereld in te kijken, kan ik eindelijk milder, relaxter maar vooral leuker gaan leven. Ik besef de kracht van mijn breinblubber waar ik mezelf dag in dag uit mee vernielde, Tarja uit Leidschendam. 

"De puntjes op de i, en nu ben ik aan zet! De training was herkenbaar, maar had ook volop eyeopeners om vooral dit pad ondanks alles te blijven volgen,"  Christa uit Schiedam.

“ Nu ben ik gevuld met liefde voor mezelf en anderen. Puzzelstukken komen bij en in elkaar waarvan ik dacht ze kwijt te zijn",  Hetty uit Zoetermeer.   

" Ik had geen hoge verwachtingen van deze online training. Maar wat een bijzondere ervaringen! Met mooie woorden, wijze woorden en woorden uit liefde heb ik een tas vol waardevolle bagage gekregen. Ik heb een uniek cadeau ontvangen! Ik hoop dat je voor de mensen die het nodig hebben hier voor altijd mee door zult kunnen gaan, Jessica ",  Simone uit Kerkrade

Een cadeau voor mezelf. Met lachen en huilen tot inzichten gekomen. Ik stop met zelfmedelijden en zelfkwelling, het is genoeg, Anneke uit Hilversum.

Het was voor mij een openbaring om deze training te doen en mij bewust te worden van mijn eigen ik. Het leven vliegt voorbij. Nu ga ik er zeker meer van genieten., Anja uit Uithoorn.

"Ik heb meer bagage dan toen ik hieraan begon, namelijk: kennis, warmte en verbondenheid door nieuwe inzichten!"Paula uit Haarlem.

"Ik deed de opleiding met name voor een vraagstuk rondom mijn werk, maar heb ook de verbinding met mijzelf teruggevonden en weet weer hoe krachtig de stilte is". Susan uit Oldenzaal.

Er is een nieuwe wereld voor mij opengegaan", Carlo uit Capelle aan den IJssel.

" Ik werk al 20 jaar aan mezelf. Toch heb ik in de training ne coaching twee grote blokkades in mezelf ontdekt. Door die te hebben losgelaten en vergeven kan ik letterlijk weer ruimer ademen.", Nel uit Albir, Spanje

" Dank dat je met je training mijn hart hebt geopend en me nieuwe inzichten hebt gegeven. Zo ben ik teruggegaan naar de basis .Ik ben weer opgeladen en heb veel aan de training gehad, dan, dank, dank", Marinus uit lelystad

“Na deze training voel ik me licht, rustig en bevrijd en merk ik dat mijn burn-out aan het oplossen is. Je hebt me geholpen een steen te verleggen in mijn rivier op aarde! ", Monique uit Olst

" Ik voel me eindelijk vrij. Ik mag zijn zoals ik ben!", Ingrid uit Zierikzee.               


.

        
                         


>