• Home  / 

Powertraining “Succes zonder stress” Copy


Zelfrespect Zelfliefde

Vrede hoofd

Balans

De Powertraining "Succes zonder stress"

Jij bent een succesvolle vrouw. Een professioneel. Je wilt doorstoten naar de top. 
Maar dat lukt je van geen kant. Je bent boos, gefrustreerd, verdrietig en geërgerd.
 Je werkt je drie slagen in de rondte.
Zelfs die felbegeerde promotie die je al een jaar geleden is toegezegd gaat aan je neus voorbij. 
Je stuit op onwil, onbegrip en weerstand. 
Dat doet pijn. Dat sloopt je.

Moet je dan je dromen opgeven?

Nee!

Ik ga jou helpen er te komen! Mijn naam is Jessica Larive, jurist en oud-Europarlementariër. Ik ben CEO van de Gelukacademy en jouw mindshift mentor. Ik ken jouw pijn uit eigen ervaring en ga jou ondersteunen zodat je door dat glazen plafond heen breekt.

Zodat jij al tijdens het jaartraject mentaal, emotioneel en spiritueel rotsvast in je schoenen staat. En geloof me ,dan zul je knallen! 

 Passie, kracht en visie


Ik heb speciaal voor jou de Passietest gemaakt, zodat je alvast begint om, naast je slimme hoofd, je andere talenten aan te boren, zoals je EQ en je intuïtie. Kijk maar naar Erica Terpstra...

 Hoe is je situatie nu? Wees asjeblieft eerlijk tegen jezelf.

 • Ik kom gespannen de dag door. Dat vreet energie. Ik slaap slecht. Ik heb pijn in mijn lijf. 
 • Ik werk 7/24 en heb nauwelijks tijd voor mijn dierbaren. Daar voel ik me schuldig over, een rotgevoel.
 • Ik onderdruk mijn stress, woede en verdriet. Ik draag een masker en speel een rol om er maar bij te horen.
 • Ik verschuil me achter mijn werk, omdat ik bang ben voor intimiteit. Ik zet mijn gevoel op slot.
 • Tijd voor mezelf? Forget it. Geen tijd voor.
 • Ik stel meedogenloze eisen aan mezelf. Ben nooit tevreden over mezelf.

EN DAN GAAT HET MIS ...

 • Lisa kreeg een burn-out omdat ze nooit rust nam en maar doordraafde. Ze negeerde haar eigen behoeften. Ze is al een hele tijd met ziekteverlof.
 • Marianne verknalde haar relatie omdat ze alleen maar vrije tijd nam om haar tanden te poetsen, zoals haar partner zei. 
 • Mark speelde met zijn leven omdat hij in zijn kop had dat hij alleen oké was als hij barstte van het geld en de spullen. Hij kreeg een hartinfarct.
 • Jacqueline ontkende haar angst, woede en eenzaamheid. Nu zit ze thuis met een burn-out. 
 • Jan werd geregeld belazerd door zijn team. en vroeg zich af waarom hij altijd zulke mensen trof.

Elly Hendriks

leraar


De  Workshops van Jessica zijn een beleving, een ervaring die je niet mag missen. Ze liggen een onuitwisbare indruk bij me achter. Ik heb de rommel in mijn hoofd Opgeruimd, mijn hart geopend en mijn werk en ik knallen!         


Je wilt van je pijn af. Hoe doe je dat? 

Je kiest om bijvoorbeeld je perfectionisme aan te pakken. Of je stress. Of je faalangst. Dan struin je het internet af, zoals nu. Je gaat op zoek naar die ene gespecialiseerde coach (van de 66.000 in Nederland) die jou met dat ene probleem kan helpen. Foutje!

Oké, misschien is dat specifieke probleem een tijdje buiten beeld. En dan begint de pijn opnieuw in dezelfde of andere vorm. Net als paddenstoelen die in het bos uit de grond schieten. Voor die "oplossing" moet je niet bij mij zijn. Daarvoor  ben jij te slim. Toch?

Hoe dan wel?

Met mijn unieke jaartraject krijg je een blijvende transformatie. En geen pleister. 

1.Volgens mijn onorthodoxe methode maak je een mindshift en ruim je je blinde vlekken op. Nu is je brein schoon en helder en kun je onbelemmerd je hoge IQ gebruiken. Je trapt niet meer (onbewust) op de rem van je carrière. Je bent zeker van jezelf en onbevreesd.

2.Je ontdekt Je hartkracht, je intuïtie                         Dit is het ene ding dat alles verandert. Het is mindblowing! Verbinding daarmee is het verschil tussen een blij leven in flow waarin alles lukt met een leven waarin alles tegenzit en je je miserabel voelt.

3. Door online yogalessen, (geleide) meditaties, ademhalings-en ontspanningsoefeningen ga je lkeer in je vel zitten.  

4.In een geniaal 9-stappenplan (niet van mezelf) ontdek je, als je dat wilt, (on)bewuste trauma´s en bevrijd je je ervan. 

5. Gedurende het hele jaar begeleid ik je met 1 op 1 coaching.

6. Inclusief bied ik je een exclusieve week aan op mijn Spaanse landgoed.

Het resultaat is dat jij in zelfvertrouwen, met een schoon brein en open hart, focus en veerkracht, gelukkig wordt met jezelf en al je talenten. Ontspannen stoot je door naar de top.

Wie is Jessica Larive

"IK HAD ALLES BEHALVE MEZELF"

Ik ken jouw wereld. Ik was vele jaren internationaal jurist in Brussel en vijftien jaar lang Europarlementariër. Het was een boeiende maar keiharde wereld.

Ik begrijp je. Ik ken jouw pijn en problemen, geloof me. Ik was net zo gefrustreerd als jij in een werkwereld vol witte mannen. Ikzelf had destijds sporadisch een vrouwelijke collega. 

Ik had succes, geld, glamour, zinvol werk, mooie reizen, een lieve man en prachtig kind.

Gelukkig dus? Nee, ik liep op mijn tenen en was een stress kip. Natuurlijk gaf ik dat niet toe. Ik werkte me te pletter (bijna letterlijk), leefde op kicks en had talloze verliefdheden,(valt dat onder kicks?). 

Ik voelde me leeg van binnen. Ik begreep er niets van. Herkenbaar?

Uit angst om door de mand te vallen liet ik prachtige banen aan mijn neus voorbij gaan. Herkenbaar?

Toen ik eindelijk erkend dat ik onder de zelfverzekerde buitenkant een miezerige angsthaas was, verbrandde ik alle carrière schepen achter me.

Ik ging op zoek naar het geheim van het leven en vertrok op de bonnefooi naar Spanje.    

Ik ging investeren in mezelf. In persoonlijke ontwikkeling. Ik werkte harder dan voor mijn Rechten bul. Ik heb geen seconde spijt gehad van alle tijd, de vele tienduizenden euro's en de energie die ik erin stopte. 

Nu ben ik  echt  succesvol. Omdat ik over  echte  innerlijke kracht en zelfliefde beschik. Met vrijheid in mijn hoofd en hart. Met vrijheid in tijd, geld en ongewenste verplichtingen. Met een gevoel van verbondenheid met mezelf en de wereld. Eindelijk houd ik van mezelf. Wat een eyeopener! Nu kon ik pas van anderen houden.

Hoe stom kan een mens zijn???  Had ik vroeger maar de kennis van nu gehad... In mijn boek "1000 plaatsen 1 thuis" vind je mijn levensverhaal in romanvorm. Naast avontuur en glamour veel kommer en kwel. Uiteindelijk kwam ik op mijn pootjes terecht.

Als ik het kon, kun jij het ook. Maar jij hoeft er niet, zoals ik een half leven over te doen en je goede baan op te zeggen... 

Dat alles gun ik jou NU. Daarom heb ik met passie voor jou mijn Powertraining "Succes zonder stress" gemaakt. Ik hoop je te ontmoeten bij de coaching. En in Spanje op mijn eigen plek!

Ik geloof 100% in de waarde die ik bied. 

PS  Ik loop niet in lange witte gewaden rond. En zit niet dagenlang in lotus op een kussentje .Ik lak mijn nagels rood. Ik ben praktisch, best wel arrogant, betweterig, bazig en gedreven.

Mijn missie is vrouwen te helpen het onderste uit de kan te halen. Al mijn hele lange leven. Hedy d´Ancona, Hanja May-Weggen en ik werden samen de "Nederlandse vrouwenmaffia" in het EP genoemd. En dat zal ik tot mijn laatste snik blijven doen. Niets kan me daar van af brengen.


Over je verblijf in Spanje

Alleen jij die de POWER training "Succes zonder stress", heeft aangeschaft krijgt een inclusief aanbod voor een exclusief verblijf op mijn landgoed aan de Costa Blanca. Zon, zee, zwembad, bergen, excursies, heerlijk eten door onze privé kok, eigen kamer met badkamer, giga grote  tuin met mediterrane planten, patio's in de schaduw. Verdieping en coaching. En voor de liefhebbers yoga, meditatie en mindfulness. Of alleen maar luieren...Je hebt alle vrijheid om te kiezen. Vanaf 2022 is Atalanta alleen nog geopend voor deelnemers aan mijn trajecten. "Los" boeken is niet meer mogelijk.


Welke resultaten kun je verwachten? 85% van mijn meer dan 1000 cursisten vertelden me dit. En zelf is het me ook zo vergaan...


1. Hoe je je voelt

Je voelt je trots en blij met jezelf, voldaan en energiek. Je borrelt van het leven en geniet met volle teugen. Je kunt het aan als het even wat minder gaat.

 Je opent je hart voor jezelf en de mensen om je heen. Je gunt jezelf en anderen succes en geluk. Je maakt de juiste keuzes, met je hoofd en je hart. Je voelt je onoverwinnelijk.

2. Je werk                                                

Omdat je in je kracht en vertrouwen staat, en dus durft, kom je rustig voor jezelf op. Omdat je niet meer afhankelijk bent van andermans mening en je eigen weg volgt. Omdat je het jezelf waard vindt om goed geld te verdienen, krijg je waardering, opslag en leuker werk.                                                        Je omgeving bewondert je nieuwe sterke energie en smeekt je bijna die promotie en die toppositie aan te nemen...

3. Fysieke gezondheid                        Je bent fit en borrelt van het leven. Allerlei pijntjes en pijnen verdwijnen, zoals in je schouders en rug (omdat je hebt geleerd te ontspannen). Omdat je niet meer lelijk tegen jezelf doet, jezelf serieus neemt en nu goed en liefdevol voor jezelf zorgt en tijd voor jezelf neemt, gaat je algemene gezondheid met stappen vooruit. 

4.Romantische relatie en seks              Je relatie gaat (weer) stromen of je krijgt een fijne nieuwe relatie. Omdat je het geluk in jezelf hebt gevonden en niet meer de loodzware last om jou gelukkig te maken op de schouders van de ander legt. Omdat je jezelf en je verlangens serieus neemt, gaat ook je seksleven door het dak. Je kunt loslaten en genieten.

5. Je relatie met kinderen en dierbaren

Je relatie met je kind(eren) en dierbaren bloeit op. Omdat je niet meer al je verwachtingen op hen projecteert en ze accepteert zoals ze zijn. Opvoeden gaat in flow, omdat ze zich geliefd, gehoord en gezien voelen. Je bent een relaxte fijne ouder en familielid. Je bent een relaxte fijne vriendin die de ander neemt zoals hij/zij is. Zonder oordeel.

7.Je financiële  situatie                   Het gaat je financieel voor de wind en je carrière vliegt door het glazen plafond. Dat is duidelijk te zien op je bankrekening.                                     


Dat is nogal wat. Dat klopt! Ik heb er alle geloof en vertrouwen in dat dat jou ook lukt. Per slot heeft 85% van mijn 1000+ klanten deze resultaten behaald. En ikzelf ook...

 Je hebt, door je investering in jezelf ook nog eens veel kosten bespaard!                                 

IMMERS: heb jij wel eens goed nagedacht over de prijs die je betaalt -materieel en immaterieel- voor je stagnerende- carrière- zonder- promotie, echtscheiding, opvoedproblemen, depressie, burn-out?                     Die kosten zijn in alle opzichten veel hoger dan een investering in jezelf. Door eindelijk in jezelf te investeren, jezelf serieus te nemen en in je kracht te komen, voorkom je veel van die ellende en torenhoge kosten.

Arjo van den Elshout

internationaal ondernemer


Jessica is een life changer. Zakelijke relaties zijn nu diepgaand en niet meer oppervlakkig. "Mijn bedrijf rockt", zelfs tijdens de pandemie. Guess what, financieel gaat het nu voor de wind, waar we zeven jaar geleden een faillissement hebben doorstaan. Van de breinblubber ben ik grotendeels af. Jessica heeft me bijgestaan om mijn dromen te realiseren. Innerlijke rust in een rijker leven. Kortom: Omdat je je eigen beste maatje bent en omdat je hoofd rustig, helder en gefocust is, gaan jij, je bedrijf en je carrière knallen. Met ook nog eens voldoende vrije tijd voor je dierbaren en jezelf.

Vraag haar gratis Passietest aan!

MIJN AANBOD: DE POWERTRAINING "SUCCES ZONDER STRESS" + 12 COACHINGS + VERBLIJF OP MIJN SPAANSE ATALANTA all-in

Neem contact op over prijzen en voorwaarden

Vragen en problemen

Ik heb op dit moment geen geld om in mezelf te zetten. Ik ga eerst wat geld verdienen en als ik dat bij elkaar heb, dan wil ik graag beginnen met jouw programma en coaching.

Ik begrijp dat dit financieel een uitdaging kan zijn. En ik wil graag meedenken.  
Een vraag aan jou: Als geld geen probleem was, zou je het dan wel doen? Wil je dit wel echt ? Als dat niet zo is, dan is dat ook oké.
Als je het misschien "eng" vindt om uit je comfortzone te komen of je gelooft niet genoeg in jezelf kunnen we, compleet vrijblijvend en gratis, 
een strategiegesprek samen doen.
En bedenk: je kunt het bedrag meteen terugverdienen als je gelijk aan de bak gaat met de kennis die ik je leer.

Want je wilt toch die doorbraak? Als je doorgaat zoals je nu bezig bent, krijg je dezelfde resultaten als altijd.

Het is nu niet het juiste moment. Ik moet eerst nog.....doen.

Ik begrijp dat je het druk hebt.Iedereen heeft het druk,ik ook.Vraag aan jou: Wanneer zou het dan wel het jusite moment zijn? Wat zou er dan veranderd zijn?
Het komt nooit uit. Het is nooit het juiste moment. Je zult nooit 100% klaar zijn voor een groter project. Ben je mogelijk bang?

Hoe zou je je voelen als je die grote doelen bereikt hebt?

Ik heb al eerder aan andere trainingen meegedaan, maar nog steeds niet de resultaten die ik graag wil. En ik wil niet dat dit weer het volgende is wat niet lukt.

Ik hoor dat je me niet vertrouwt. Klopt dat? Misschien logisch ,want je kent me niet.
Er zijn 2 mogelijkheden: je doet het niet of we gaan met elkaar praten, gratis en vrijblijvend om allebei te zien of we voor elkaar geschikt zijn om samen te werken.

Ik moet er nog over nadenken

Ik kan me dat voorstellen.Heel veel mensen vinden het spannend om direct "ja" te zeggen.. Weet je ook waar je precies over moet gaan nadenken? Met langer nadenken krijg je vaak geen nieuwe inzichten. Wil je intuitief weten of je met me wilt werken? Dan stel ik voor elkaar te ontmoeten in een video call. Dan kan ik ook je vragen beantwoorden, vrijblijvend en gratis. 

Ik wil eerst aan de slag met wat ik tot nu toe heb geleerd

Zeg je nou dat je nog te weinig de kennis van vorige cursussen hebt toegepast? Je haalt pas resultaat als je implementeert. Daar let ik bij de coachings scherp op: onmiddellijk toepassen van de nieuw opgedane kennis in je bedrijf, carriere en dagelijkse leven.

Hoeveel tijd kost de POWER training mij?

De training bestaat uit 12 workshops, van elke min of meer 12 lessen. In het begin zul je meer tijd nodig hebben om de "Mindshift" te kunnen maken.
Als je dat eenmaal in je systeem hebt opgenomen zal het sneller gaan. Reken daarom ruim tijd voor de 1e workshop:
Investeer 3x een half uur per week gedurende de 1e maand om workshop1 op je gemak te kunnen verwerken en in je leven te gaan toepassen. 
Dan leg je een prima fundering. Je tijdsinvestering is dus de 1e maand ruwweg 6 uur.               

Ik raad je aan ook in de eerste maand minstens 1 uur coaching 1 op 1 te nemen. 

Voor de volgende workshops heb je ongeveer 2x per week een half uur nodig. Telkens gedurende 1 maand. Je tijdsinvestering is dus ruwweg 4 uur per maand. Je vraagt coaching aan naar behoefte. ik ben flexibel en probeer me daarbij zoveel mogelijk aan jouw wensen aan te passen.

 • Na 1 jaar heb je op je gemak alle workshops doorgenomen en verwerkt.
 • Je tijdsinvestering zal minimaal rond en nabij de 50 uur per jaar zijn om je totale transformatie te bereiken. 

Vergeet niet dat je carrière inmiddels de lucht is ingeschoten en dat je je investering al dubbel en dwars hebt terugverdiend.

Natuurlijk kun je meer tijd besteden aan de Powertraining!

Het gaat je fascineren. In alle bescheidenheid (!) zeg ik dat je het niet alleen spannend en boeiend zult vinden jezelf te ontdekken door de reis naar binnen, maar dat je er ook echt LOL in zult krijgen. Je zult video's  terugkijken, ´s avonds in bed een geleide meditatie podcast opzetten, zodat je lekker inslaapt, lessen die je fijn vindt opnieuw doen. Met een online training zijn de mogelijkheden eindeloos, in het bos naar een podcast luisteren, tijdens het koken en autorijden.

Op de tijd en de plek die jou uitkomt.  

Als het antwoord echt NEE is

Waar heb je wel behoefte aan? Waar zou ik je bij kunnen helpen? Met losse coaching? Of iemand helpen zoeken in mijn netwerk waar je wel blij van wordt?

sinds 2005

In bloeiend bedrijf 

1000+

Tevreden klanten

328

5 sterren reviews

>