Van pijn naar geluk

Ja tegen jezelf en nee tegen je flauwekul

Er is maar 1 probleem           Er is maar 1 oplossing

     


PS  Dit is geen gewone website over persoonlijke ontwikkeling...


Zelfrespect  Zelfliefde

Vredig hoofd

Balans

Je Bedrijf En Carrière Gaan Bloeien Als Nooit Tevoren Omdat Je Je Eigen Sabotage Patronen En Andere Bullshit Opruimt En Bij Je Authentieke Kracht Komt. En Jij Als Mens Gaat Ook Bloeien! En Eindelijk Gelukkig Zijn . In Innerlijke Vrede. Ongeacht De Omstandigheden.

1000+

MEER DAN 1000 SUPER TEVREDEN KLANTEN ZIJN JE VOORGEGAAN.

klik hier voor HUN testimonials


jESSICA LARIVE is je coach.ze verbindt ALS bedrijfsJURIST,OUD eUROPARLEMENTARIER EN MINDSHIFT COACH de buitenwereld en de innerlijke wereld.Ze is auteur van het boek "1000 plaatsen 1 thuis."

2005

SINDS 2005 IN bloeiend BEDRIJF 

Ben je blij met jezelf? 

Of herken je wat mijn klanten vertellen? 

 • Ik neem mezelf en mijn behoeften niet serieus, vind mezelf nooit goed genoeg en voel me schuldig. Ik ben veel aardiger voor anderen dan voor mezelf.
 • Omdat ik snak naar waardering en erkenning van anderen speel ik een rol en heb ik van pleasen en perfectionisme mijn beroep gemaakt. Ik weet niet meer wie ik ben.
 • Mijn gevoel zit op slot en ik ben als de dood voor intimiteit. In elke romantische relatie springt dat kleine onzekere mensje weer tevoorschijn.
 • Ik word gek van dat eeuwige geratel in mijn hoofd. Ik wil rust. Ik slaap slecht en heb  overal pijn in mijn lijf.
 • Met een blauw harkje hark ik elke dag het grindpad aan, keurig in streepjes. Niemand ziet het. En daar word ik dan weer saggerijnig van.
 • Ik heb last van stress en heb al burn out symptomen.
 • Ik ben best wel een blij ei, maar ben op zoek naar "meer": zingeving, een doel om voor op te staan, bezieling en passie.
 • Ik wordt moe en zenuwachtig van het al die ballen tegelijk in de lucht houden.
 • Ik wil vrijheid in tijd en geld en mezelf een investering in mezelf gunnen. Maar ik ben als de dood dat dat "egoïstisch" is.

Lees verder! Ook als jouw problemen en pijn een andere vorm hebben

WANT

Er is maar 1 probleem

Er is maar 1 oplossing


 80% van de groei van je geluk als mens, moeder, vader, partner, zoon, dochter, collega, vriend(in) hangt af van je persoonlijke groei

Jij bent niet wat je hebt
Jij bent niet wat je doet
Jij bent niet wat anderen
van je denken

WIE BEN JIJ?

Je kunt kiezen om bijvoorbeeld je perfectionisme aan te pakken, als je daar last van hebt. Of je stress. Of je faalangst. Dan struin je het internet af naar die ene coach (van de 66.000 die Nederland heeft) om je te helpen dit probleem op te lossen. Of je leert "tips en tricks om je staande te houden in de maatschappij." Dan gaat het misschien weer een tijdje goed. En dan begint de pijn weer in een andere vorm. Net als paddenstoelen die in het bos uit de grond schieten. 

Waarom gaat het zo?

OMDAT JE DE OORZAAK VAN JE PIJN NIET BIJ DE WORTEL AANPAKT.         Wat zijn de praktische resultaten van mijn investering?

 • Je relatie gaat (weer) stromen of je krijgt een fijne nieuwe relatie. Omdat je niet de loodzware last om jou gelukkig te maken op de schouders van de ander legt. Omdat je het geluk in jezelf gevonden hebt.
 • Je relatie met je kind(eren) bloeit op. Omdat je niet meer al je verwachtingen op hen projecteert en ze accepteert zoals ze zijn. Opvoeden gaat dan een stuk gemakkelijker, omdat ze zich geliefd, gehoord en gezien voelen. 
 • Het gaat je financieel voor de wind, je business wordt succesvol en je carrière vliegt door het glazen plafond. Omdat je in je kracht en vertrouwen staat. Omdat je durft. Omdat je niet meer afhankelijk bent van andermans mening en je eigen weg volgt. Omdat je het jezelf waard vindt om goed geld te verdienen.
 • Jijzelf voelt je trots en blij met jezelf, voldaan en energiek. Depressie en burn-out, gevoelens van angst, stress, eenzaamheid en ontoereikendheid verdwijnen. Omdat je kiest voor leven vanuit liefde. Omdat we samen je "breinblubber" opruimen, zoals de valse onware ideeën over jezelf. Omdat je je verbonden voelt met jezelf en de wereld om je heen. Omdat je weet dat je precies goed bent zoals je bent. Omdat je alles mag voelen, niet meer wegstopt en weet hoe er mee om te gaan..

Liefs,    

Wie is Jessica Larive?

Ik heb 16 jaar geleden Atalantacenter aan de Spaanse Costa Blanca opgericht, meer dan duizend cursisten ontvangen en deze online training voor jou gemaakt.

Daarvoor heb ik als bedrijfsjurist in Brussel gewerkt. Als alleenstaande moeder. Daarna werd ik gekozen tot Europarlementariër. Mooi werk, enerverend en stressvol. 

Door die 26 jaar in de soms meedogenloze wereld van politiek en bedrijfsleven kan ik me goed verplaatsen in jouw problemen en uitdagingen. 

Rond 2000 verbrandde ik bewust alle carrière schepen, vertrok naar Spanje, nam een hondje en een poes, knapte een oude ruïne op en plantte sinaasappelboompjes. Ik schoolde me om tot docent yoga, meditatie, coaching, mindfulness en persoonlijke ontwikkeling. Die studies vond ik heel wat zwaarder dan de rechtenstudie! Maar ik was op zoek naar het geheim van het leven en daar moet je wat voor overhebben.

Met schade en schande heb ik geleerd dat het geluk niet buiten je ligt, niet achter je ligt en niet voor je ligt.

Het geluk ligt IN je.Pas toen ik me bewust werd van de idiote onware ideeën over mezelf, over liefde, geluk, relaties en werk, kon ik mijn "ruis en breinblubber" opruimen en nieuwe keuzes maken. 

Had ik dat allemaal maar eerder geweten! Het had heel anders gekund. Zonder gestrest rond te hollen. Zonder burn-out. Zonder altijd maar de beste van de klas te willen zijn. Zonder afhankelijkheid van status en goedkeuring. Zonder dat eeuwige geduvel met mannen. Zonder die lege plek van binnen die ik - vergeefs - steeds maar weer probeerde op te vullen met allerlei kicks. Zonder fanatiek steeds “meer, anders en beter” te willen zijn en willen hebben. Herken je dat?

Nu voel ik me blij en niet meer eenzaam en verdrietig. En het verbijsterende is dat al die zaken waar ik me vroeger zo druk over maakte, - werk, spullen, geld, status, waardering, relaties-, nu veel beter lopen of mij geen klap meer interesseren.

 En dat blije vrije leven gun ik jou ook zo graag!

Doe je mee?

Nog meer resultaten van de training en coaching

 • Je hebt fysieke energie, borrelt van het leven en geniet met volle teugen. Je hebt een doel om voor op te staan. Je kunt het aan als het even wat minder gaat
 • Je opent je hart voor jezelf en de mensen om je heen. Je gebruikt je hoofd- en hartkracht, maakt de juiste keuzes en bent zo onoverwinnelijk
 • Je kunt evenwichtig met je emoties en fysieke pijn omgaan
 • Je bent je eigen beste vriend(in) en hebt onvoorwaardelijke liefde, respect en waardering voor jezelf
 • Je neemt jezelf serieus en gaat goed voor jezelf zorgen
 • Je hebt andermans goedkeuring niet meer nodig
 • Je neemt de macht terug die je aan anderen hebt weggegeven
 • Je houdt op met please gedrag en laat je perfectionisme los
 • Je slaapt goed
 • Je hebt vanaf nu altijd toegang tot energie en rust door de  bewuste ademhalingsoefeningen die je leert
 • Je kunt de rest van je leven bewust ontspannen door de technieken die je leert

"Een gelukkig mens is de beste bijdrage aan de wereldvrede"

-HH de Dalai Lama

VRAAG NU DE PASSIETEST AAN
Ontvang tips en als welkom de Passietest. Vul hieronder je gegevens in.

Een online training heeft zoveel voordelen!

Op je dooie gemak alle video's, audio's, geleide meditaties en de rest van de leerstof bekijken. Net zo vaak als je wilt de stof herhalen.  
In je eigen tijd. 
Op je eigen plek. 
In je eigen tempo. 
Zonder reistijd en files. 

Zonder steeds met volslagen onbekenden te moeten optrekken. Dat is extra plezierig als je tot de 40% behoort die introvert is.

Ik begeleid je in online coaching 1 op 1, zodat je al je sores aan me kwijt kunt, we samen je problemen en uitdagingen gaan bekijken en je al je vragen over de training aan me kunt stellen.


"WERKEN MET JESSICA IS EEN 

LIFECHANGER


Arjo van den Elshout, internationaal ondernemer


"Jessica heeft me bij mezelf teruggebracht, met nog meer eigenwaarde. De inzichten en levenslessen zijn letterlijk goud waard. Ik ben mijn angsten kwijt en ben me er van bewust dat ik elke dag de keus voor liefde kan maken. Thuis is het veel gezelliger met de pubers, mijn huwelijk is nu liefdevol. Zakelijke relaties zijn nu diepgaand en niet meer oppervlakkig. "My business rocks". Guess what, financieel gaat het nu voor de wind, waar we zeven jaar geleden een faillissement hebben doorstaan. Van de breinblubber (zoals oordelen over jezelf en anderen) ben ik grotendeels af. Jessica heeft me bijgestaan om mijn dromen daadwerkelijk te realiseren:Innerlijke rust in een rijker leven. 

Dankbaar....dikke warme knuffel voor jou, Jessica"

P.S. En vraag het gratis powergesprek. Heb ik veel aan gehad!

DE POEPLUIER

Weet je, ik zit me suf te piekeren hoe ik je kan overbrengen dat het hier niet om werk of studie gaat maar om een fijne, praktische, vrolijke, INSPIRERENDE constructieve en entertainende cursus waar je LOL in hebt en waar je vrij en blij van wordt. Misschien lukt dat beter met een videootje dan met al die woorden.

                                                                TESTIMONIALS

"

Jessica, ik ben nu echt gelukkig!
Ik heb nog nooit een vrouw ontmoet die zo sterk in haar schoenen staat en het leven als een geschenk ziet. Jouw mentale powertraining "Van pijn naar geluk" en je coachings zijn voor mij een geschenk. Op slechte momenten doe ik een geliefde les, video, podcast of geleide meditatie. Dan ben ik meteen uit het dal en heb ik weer frisse moed en ga er met nieuwe energie weer tegenaan!


Melanie Kistenmaker

/ Viroloog

"

"Door de workshops van Jessica heb ik geleerd dichter bij mijzelf te durven staan. Ik heb geleerd om eerlijk te bemerken / voelen wat ik nodig heb bij het maken van keuzes of andere worstelingen. Om daaropvolgend natuurlijk naar dat gevoel te leven, gaat met vallen en opstaan. Maar ik heb ook van Jessica geleerd dat dit oké is en dat ik elke dag opnieuw kan beginnen. 


Dank voor je belangrijke duw in de rug, je spiegelbeeld, je simpele en nuchtere reflexie en helderheid, je verhalen vanuit je persoonlijke jijje humor en je geduld en vertrouwen in mij "


Dayenne Zwaagman

/ Communicatie adviseur UMC Amsterdam


 " Ik deed de opleiding met name voor een vraagstuk rondom mijn werk, maar heb ook de verbinding met mijzelf teruggevonden en weet weer hoe krachtig de stilte is". Susan uit Oldenzaal.                   

Nog meer testimonials

Er is een nieuwe wereld voor mij opengegaan", Carlo uit Capelle aan den IJssel.
" Ik had geen hoge verwachtingen van deze online training. Maar wat een bijzondere ervaringen! Met mooie woorden, wijze woorden en woorden uit liefde heb ik een tas vol waardevolle bagage gekregen. Ik heb een uniek cadeau ontvangen! Ik hoop dat je voor de mensen die het nodig hebben hier voor altijd mee door zult kunnen gaan, Jessica ",  Simone uit Kerkrade
De puntjes op de i, en nu ben ik aan zet! De training was herkenbaar, maar had ook volop eyeopeners om vooral dit pad ondanks alles te blijven volgen,"  Christa uit Schiedam. 
 HET MUSKUSHERT                                                        Er is een hert dat een heerlijke muskusgeur in zijn eigen lijf aanmaakt. Hij ruikt het zijn godganse leven vlak voor zijn neus. Hij wordt er stapelgek van en wil die geur te pakken krijgen. Wanhopig rent hij dag in dag uit achter die geur aan, omdat hij denkt dat die verrukkelijke geur buiten hem ligt. Zie je hem rennen door de Spaanse Pyreneeën, over bergen en door ravijnen, op zoek naar dat geluk buiten hem?

Doe jij dat ook?

Denk jij ook dat je je geluk, waardering, vervulling, liefde, zelfrespect en voldoening alleen buiten je kunt vinden? Krijgen of afpakken van andere mensen? Dingen krijgen of kopen? En voel je je, zelfs als dat allemaal lukt, toch van binnen leeg? En blijf je maar op zoek, net als het muskushert?

Of ben je slimmer dan het hert?


"

Kees, nu rond de 60, die zijn hele leven ondernemer is, moest niets hebben van "dit zweverige gedoe." Onlangs zei hij tegen mij:    

"Wat voel ik me nu geweldig na jouw training te hebben gedaan. Het was een hele klus, maar meer dan de moeite waard! Ik voel me eindelijk in vrede en zelfs gelukkig . Jammer dat ik niet eerder geïnvesteerd heb in mijn eigen kracht. Ik had een grote mond, speelde veel toneel en dacht van mezelf dat ik in vol zelfvertrouwen leefde. Achteraf is dit dikke FAKE!


Mijn zelfvertrouwen was oppervlakkig en afhankelijk van succes. Om over zelfliefde maar niet te spreken... Ik vroeg me nooit af of ik gelukkig was. Ik werkte dag en nacht.


Ik weet 100% zeker dat ik, als ik vroeger deze investering in mezelf had gedaan nog veel meer succes had gehad in mijn bedrijf. 


En, nog oneindig belangrijker: ik zou een fijner en gelukkiger mens zijn geweest, mijn huwelijk overeind hebben gehouden en nu een betere relatie met mijn kinderen hebben gehad".


Als, als, als..."


Kees Ruin

/Ondernemer

"Juist als het goed gaat- zoals met mij- vergeten we vaak de connectie te maken met de bron van liefde, met onze essentie, omdat we denken dat we het wel weer 'alleen kunnen," Hanny uit Arnhem.  
" De reis die ik in deze workshops heb gemaakt, heeft mij bevrijd en ontzettend veel energie gegeven. Ik heb er weer zin in," Gert uit Utrecht.                             "
Wat heb ik veel geleerd. Ik heb mezelf weer teruggevonden en kan nu met een glimlach naar de toekomst kijken", Veerle uit Beek en Donk.                                             "Ik had mezelf geen groter cadeau kunnen geven. Deze training heeft me veel meer gegeven dan ik hoopte", Ellen uit Halsteren.                "Veel dank voor deze prachtige bijzondere training. Er zijn bij mij vele kwartjes gevallen. Ik kan eindelijk met liefde naar mezelf kijken", Joyce uit Leeuwarden.                                 "Door vanuit mijn hart de wereld in te kijken, kan ik eindelijk milder, relaxter maar vooral leuker gaan leven. Ik besef de kracht van mijn breinblubber waar ik mezelf dag in dag uit mee vernielde, Tarja uit Leidschendam.                           "Dank je wel dat je je licht zo op mij liet schijnen. Nu straal ik nog meer. Je hebt echt een bijzondere gave", Marianne uit Voorburg.                                   "Ben heel blij dat ik dit heb gedaan en dankbaar voor alle handvaten die ik van je heb gekregen. Mijn rugzak is bijna leeg", Anita uit Amsterdam.  "Heel veel dank voor al je wijze raad, je inzichten en levenslessen. Ik zal alles nog vaak overdenken, nalezen en vooral...toepassen", Sandra uit Rijswijk.                                       "Ik voel me eindelijk vrij. Ik mag zijn zoals ik ben!", Ingrid uit Zierikzee.                               VRAAG NU DE PASSIETEST AAN
Ontvang tips en als welkom de Passietest. Vul hieronder je gegevens in.

       

DE WANDELING

Arie Boomsma bezocht me ook in Atalantacenter. Een mooi verslag en een blik op Atalanta in de prachtige omgeving van de Costa Blanca.

Wandel mee door mijn leven met Arie in het tv-programma 'De Wandeling':


Kom in je kracht:
"In 12 stappen naar kracht en innerlijke vrede"


-12 Workshops van elk 12 á 14 lessen + COACHING 1 OP 1
-Met humor en lichtvoetigheid doe je grote ontdekkingen over het geheim van het leven

-In coaching 1 op 1 ga je samen met Jessica je hoofd opruimen en je doelen stellen
-Yoga, meditatie & mindfulness Pakket

-

20% van de winst gaat naar projecten in India die ik persoonlijk beheer


-Afhankelijk van het pakket dat je kiest heb je er een vol jaar of levenslang de beschikking over
-Je kunt met een jaarabonnement in 12 maandelijkse termijnen betalen

Verblijf in Spanje

Alleen als je de online training "Kom in je kracht" hebt volbracht bied ik je, tegen bijzonder sterk gereduceerde prijs, een verblijf aan op mijn Spaanse Atalanta centrum aan de Costa Blanca. Zon, zee, zwembad, bergen, excursies, heerlijk eten door onze privé kok, eigen kamer met badkamer. Verdieping en coaching. En voor de liefhebbers yoga en meditatie. Kijk in het menu bij "verblijf in Spanje."

Workshop 1
Over je energie, je valkuilen en je hoop

Je gaat ont-dekken hoe verschrikkelijk veel last we hebben van dat altijd maar oordelen, vooral over onszelf. Wie is jouw "taxichauffeur" en wie is jouw "passagier"? Je doet ontdekkingen over energie en beseft waarvan je uitgeput en moe wordt. 

Workshop 2
Over 'slapen', ruis en wakker worden

Je wordt je ervan bewust hoe vaak je op de automatische piloot leeft, als een marionet die alle kanten op wordt getrokken. Je ontdekt dat je ook anders kunt kiezen. Daarvoor moet je je wel eerst bewust worden van wat je in je hoofd uitspookt.


Workshop 3
Over emoties, de taxichauffeur en de passagier

Je gaat kijken naar je emoties , naar de etiketten die je er op plakt, de strategieën die je hebt om er mee te dealen en de vaak akelige gevolgen daarvan. Je ontdekt nieuwe, constructieve, manieren om met je emoties om te gaan in een 9 stappenplan.

Workshop 4
Over pijn en je toneelstuk

Hoe kun je je pijn dragelijk maken. Wil je de hoop op een beter verleden loslaten?  Bevalt je toneelstuk je? Wil je uit de gevangenis van je verhaal stappen?

Workshop 5
Over relaties en afhankelijkheid

Emoties worden vooral getriggerd in relaties. Heb jij oude wonden of wondjes waar andere mensen, bewust en vooral onbewust, zout in strooien door wat ze zeggen of doen? Ben jij emotioneel afhankelijk van anderen en hoe voelt dat? Je  leert bewuste ademhaling en bewuste ontspanning.

Workshop 6
Over liefde, ruilhandel, schaamte en licht

Je gaat het verschil ontdekken tussen liefde en ruilhandel. Ze worden vaak door elkaar gehaald. Wat is je grootste angst en waar halen we die idiote onware ideeen over onszelf vandaan? Je gaat op weg om jezelf en anderen te vergeven en de ballast van grieven, oordelen en kritiek los te laten.

Workshop 7
Over verbondenheid en de bal van licht

Wat is de belangrijkste beslissing die je over jezelf kunt nemen? Wat is de sleutel om je (onbewuste) schaamte over jezelf  te kunnen loslaten?

Workshop 8
Over Dharma en de passietest. Je geloofs-systeem en zelfbeeld

We gaan op weg om je Dharma en je Passies te ontdekken: "Dat wat het doet waaien in je hart." Je bent de schepper van je eigen leven. JIJ beslist welke bron je kiest. Wat er gebeurt heb je (in bepaalde mate) niet in de hand. De keuze van je bron- angst of liefde- bepaalt wel hoe je met die gebeurtenissen omgaat.

Workshop 9
Over je hartkracht

Je hartkracht ontwikkelen is het beste wat je voor jezelf en de wereld kunt doen. Hoe stimuleer je je hartkracht en zet je je antennes op iets hogers dan jezelf? Wat doe je met je grieven en oordelen?

Workshop 10
Over de gedachtenlaag

Je maakt je wereld met je gedachten. Dat zei de Budha al. Maken jouw gedachten je blij? Is het tijd voor een grote schoonmaak? Is het tijd voor de MINDSHIFT?  Wil je van de breinblubber en de idiote onware ideeën over jezelf af?

Workshop 11
Over het trainen van je geest

Met speciale technieken gaan we je wilde hond , je brein, trainen. Het belangrijkste is dat we eindelijk het nare verleden gaan loslaten en de vorm relativeren. Zodat je eindelijk dat felbegeerde rustige hoofd krijgt.

Workshop 12
Van kennis in je hoofd, naar weten in je hart

We gaan ontdekken hoe je het gevoel en de kennis van deze workshops kunt vast houden. Je stopt met zeuLen en leert vriendjes te worden met het NU.  JE BENT NU JE EIGEN BESTE MAATJE. Je gaat een contract maken met jezelf.


"Buiten winnen, is binnen beginnen."

Heb jij wel eens nagedacht over de prijs die je betaalt -materieel en immaterieel- voor echtscheiding, depressie, burn-out, eenzaamheid, opvoedproblemen, bedrijf-op-de-fles, geen promotie?

Zijn die kosten niet in alle opzichten veel hoger dan een investering in jezelf?

Door eindelijk in jezelf te investeren, jezelf serieus te nemen en in je kracht te komen, kun je veel van die ellende en torenhoge kosten voorkomen.  

Hoe beter het met jou gaat, hoe beter het met je dierbaren gaat. Als je "schroomt om tijd, geld en energie aan jezelf te besteden, doe het dan voor hen!

Als mijn moeder gelukkig was geweest, had ik vast en zeker niet zo´n nare jeugd gehad...


Wat is je investering...

( Je boeking is vrijblijvend, eerst beslissen we samen in een gesprek of we "geschikt" zijn voor elkaar)

Pakket Yoga

incl. yoga, meditatie, mindfulness, geleide meditaties, bewuste ademhaling en ontspanning

497,- (INCL. BTW)

 • Yoga video's van in totaal ruim twee en een half uur, met een inleiding tot Dru Yoga en 4 Energy Block Releases (EBR·s), namelijk EBR 1,2,3, en 7. Heerlijk om elke dag een EBR te doen om je dag energiek en blij te beginnen.
 • 2 Yoga video´s met heerlijke sequenties/reeksen: De groet aan de maan en de Groet naar de 4 windrichtingen.
 • lessen en  podcasts waarin je verschillende ademhalingstechnieken leert, zoals de Diepe Yoga Ademhaling
 • 2 podcasts voor een bewuste ontspanning
 • Een les over Mindfulness
 • Een les en een podcast over meditatietechnieken 
 • Een les over onthaasten
 • 11 podcasts met Geleide meditaties
 • Een vol jaar de beschikking over al het materiaal. Verlenging is bespreekbaar.
JAARABONNEMENT
12 WORKSHOPS + 
4 COACHINGS 1 OP 1

Beste keus!

208 per maand,-

12x= 2476

OF EENMALIG

2297euro

(INCL. BTW)

Je betaalt 12 maanden lang €208,- per maand (= €2496,-)
Iedere maand krijg je de volgende workshop.

 • Alle 12 workshops met lessen, opdrachten, video´s, podcasts met:
 • ruim 130 lessen 
 • ruim 75 video´s
 • ruim 30 podcasts 
 • In totaal zes en een half uur video´s
 • Een vol jaar de beschikking over alle materialen  
 • 4 coachings van 40 minuten, 1 op 1
 • Het gesigneerde boek van Jessica "1000 plaatsen 1 thuis"
 • Pakket Yoga, Meditatie, Mindfulness, Bewuste ademhaling en Bewuste ontspanning ter waarde van €497,- met:
 • 4 Yoga video's van in totaal ruim twee en een half uur uur met een inleiding tot Dru Yoga en 4 Energy Block Releases, 2 Yoga video´s met heerlijke sequenties/ reeksen lessen en podcasts met bewuste ademhalingstechniek  en  lessen over meditatietechnieken, mindfulness, bewuste ademhaling en onthaasten
ALLEEN SNUIVEN

Workshop 1 (los)

Daarna kun je bijvoorbeeld een jaarabonnement nemen, waarbij je elke maand, 11x, €208,- betaalt. Het totaalbedrag is dan 11x 208+177= €2467,- Hierdoor spreid je de kosten.
De 4 coachings zitten hierbij.

Ook als je daarna Plus aanschaft, wordt er 177 euro van de totaalprijs afgetrokken.

208,- 

177,- (INCL. BTW)

 • Workshop 1, bestaande uit 14 lessen met ruim een uur video´s, audio´s en opdrachten.
 • Een vol jaar de beschikking over het materiaal
 • De mogelijkheid om tegen de speciale prijs van €115,- (in plaats van de normale prijs van €145,-) maximaal 4 coachings 1 op 1 van 40 minuten te boeken.
 • Teruggave van de €177,- als je vervolgens een jaarabonnement aanschaft.

Hoe coaching het leven van Margreet en Elsa veranderde

ELSA EN HAAR PRUIKJE

Elsa, Officier van Justitie had me tenslotte verteld dat ze zichzelf waardeloos vond en het erg vond met zichzelf te leven.

Laat staan dat een ander dat zou willen, voegde ze er verbitterd aan toe.

Pas na een aantal coachings 1 op 1 realiseerde ze zich dit bewust. Ze had het altijd weggedrukt en zichzelf nooit toegegeven hoe ze deep down over zichzelf voelde.

Toch hield ze van haar werk, maar de echte doorbraak liet op zich wachten. Ze voelde zich daar behoorlijk gefrustreerd over. 

En toen, - we hadden een coaching met een groepje dit keer-, sprong ze opeens op van haar stoel. Met grote stevige stappen liep ze naar voren, ging voor de mensen staan en zei uitdagend: "Ik ben precies goed zoals ik ben." 

Ze keek ons allemaal even aan, haalde heel diep adem, bracht haar rechterhand naar haar hoofd en rukte met een zwaai haar pruik van haar hoofd.

Lachend zwaaide ze er mee in het rond en zei weer: "Ik ben precies goed zoals ik ben en ik vind mezelf helemaal oke !"

30 jaar lang had ze dag en nacht haar pruik gedragen en nu stond ze trots voor ons.

Met opgeheven hoofd en kaal als een biljardbal.

Een paar maanden later kreeg ze die prachtige promotie die ze zo graag wilde.

Toeval?

Margreet en haar broertjes

Margreet, een bekende en succesvolle zakenvrouw ontdekte dat ze zichzelf saboteerde. Elke keer als er een glimp geluk op haar pad kwam, keerde ze zich ervan af.                                   

Geleidelijk ontdekte ze dat ze zich al haar hele leven bij het minste geringste schuldig voelde en daarom zichzelf strafte.Ze voelde zich schuldig in haar rol als ambitieuze ondenemer, moeder, dochter, partner, vriendin en collega.Ze was nooit goed genoeg. Altijd pijn en straf. Waarom toch? 

De ommekeer kwam toen ze tijdens de coachings haar wond ontdekte. Ze kreeg door dat ze constant voelde dat ze niet goed genoeg voor haar jongere broertjes had gezorgd. Ze was 13 toen haar moeder overleed.                                                    

Omdat ze zich onbewust schuldig voelde en dat schuldgevoel naar iedereen en alles uitbreidde, interpreteerde ze elk signaal als een bewijs dat ze schuldig was. "Zie je wel, ik heb gelijk." Al 44 jaar. 

Na haar ontdekking kon ze erkennen dat het niet waar was, dat ze als kind de verkeerde conclusies had getrokken en deze overtuiging haar hele leven als een zware rugzak had meegezeuld.                 
Tenslotte kon ze als vrouw van 53 eindelijk haar zelf opgelegde rol van miserie en slachtoffer  loslaten.

Ze werd eindelijk vrij en blij. Ze ging golfen en schilderen, bezocht haar moeder en ging geregeld op gezinsvakantie                        

En haar bedrijf bloeide als nooit tevoren...


Jouw opmerkingen en vragen & Jessica's antwoord

Ik heb op dit moment geen geld om in mezelf te investeren. Ik ga eerst nog wat geld verdienen en als ik dat bij elkaar heb, dan wil ik graag beginnen met jouw programma en coaching.

Ik begrijp dat dit financieel een uitdaging kan zijn. En ik wil graag meedenken. Je kunt in ieder geval in 12 maandelijkse termijnen betalen.
Een vraag aan jou: Als geld geen probleem was, zou je het dan wel doen? Wil je dit wel echt? Als dat niet zo is, dan is dat ook oke.
Als je het misschien "eng" vindt om uit je comfortzone te komen of je gelooft niet genoeg in jezelf kunnen we, compleet vrijblijvend en gratis,
een strategiegesprek samen doen.
En bedenk: je kunt het bedrag meteen terugverdienen als je gelijk aan de bak gaat met de kennis die ik je leer.

Want je wilt toch die doorbraak? Als je doorgaat zoals je nu bezig bent, krijg je dezelfde resultaten als altijd.

Het is nu niet het juiste moment. Ik moet eerst nog.....doen.

Ik begrijp dat je het druk hebt.Iedereen heeft het druk,ik ook.Vraag aan jou: Wanneer zou het dan wel het jusite moment zijn? Wat zou er dan veranderd zijn?
Het komt nooit uit. Het is nooit het juiste moment. Je zult nooit 100% klaar zijn voor een groter project. Ben je mogelijk bang?

Hoe zou je je voelen als je die grote doelen bereikt hebt?

Ik heb al eerder aan andere trainingen meegedaan, maar nog steeds niet de resultaten die ik graag wil.En ik wil niet dat dit weer het volgende is wat niet lukt.

Ik hoor dat je me niet vertrouwt. Klopt dat? Misschien logisch ,want je kent me niet.
Er zijn 2 mogelijkheden: je doet het niet of we gaan met elkaar praten, gratis en vrijblijvend om allebei te zien of we voor elkaar geschikt zijn om samen te werken.

Ik moet er nog over nadenken

Ik kan me dat voorstellen.Heel veel mensen vinden het spannend om direct "ja" te zeggen.. Weet je ook waar je precies over moet gaan nadenken? Met langer nadenken krijg je vaak geen nieuwe inzichten. Wil je intuitief weten of je met me wilt werken? Dan stel ik voor elkaar te ontmoeten in een video call. Dan kan ik ook je vragen beantwoorden, vrijblijvend en gratis. 

Ik wil eerst aan de slag met wat ik tot nu toe heb geleerd

Zeg je nou dat je nog te weinig de kennis van vorige cursussen hebt toegepast? Je haalt pas resultaat als je implementeert. Daar let ik bij de coachings scherp op: onmiddellijk toepassen van de nieuw opgedane kennis in je bedrijf, carriere en dagelijkse leven.

Hoeveel tijd kost de mentale powertraining me?

De training bestaat uit 12 workshops, van elke min of meer 12 lessen. In het begin zul je meer tijd nodig hebben om de "Mindshift" te kunnen maken.
Als je dat eenmaal in je systeem hebt opgenomen zal het sneller gaan. Reken daarom ruim tijd voor de 1e workshop:
Investeer 4x een half uur per week gedurende de 1e maand om workshop1 op je gemak te kunnen verwerken en in je leven te gaan toepassen.
Dan leg je een prima fundering. Je tijdsinvestering is dus de 1e maand ruwweg 8 a 9 uur.               

Ik raad je aan ook in de eerste maand 1 uur coaching 1 op 1 te nemen.

Voor de volgende workshops heb je ongeveer 3x per week een half uur nodig.Gedurende 1 maand. Je tijdsinvestering is dus ruwweg 6 uur per maand. Je vraagt coachings aan naar behoefte. ik ben flexibel en probeer me daarbij zoveel mogelijk aan jouw wensen aan te passen.

 • Na 1 jaar heb je op je gemak alle workshops doorgenomen en verwerkt.
 • Je tijdsinvestering zal rond en nabij de 75 uur per jaar zijn om je totale transformatie te bereiken. 

Vergeet niet dat je omzet,winst en carriere inmiddels de lucht zijn ingeschoten en dat je je investering al dubbel en dwars hebt terugverdiend.

Natuurlijk kun je meer of minder tijd besteden aan de Powertraining. Je kunt videos en podcasts terugkijken,´s avonds in bed een geleide meditatie podcast opzetten, zodat je lekker inslaapt, lessen die je fijn vindt opnieuw doen. Met een online training zijn de mogelijkheden eindeloos, in het bos naar een podcast luisteren, tijdens het koken en autorijden.

Op de tijd en de plek die jou uitkomt.  

Als het antwoord echt NEE is

Waar heb je wel behoefte aan? Waar zou ik je bij kunnen helpen? Losse coachings of iemand helpen zoeken in mijn netwerk waar je wel blij van wordt?

In 1000 plaatsen 1 thuis, omschrijft Jessica haar zoektocht naar het 'echte' en naar zichzelf.

Wie voor zichzelf een vreemde is, kan geen thuis vinden.

Waar zij/hij ook zoekt.

>