Algemene Voorwaarden

Atalanta online workshops.

Calle Poeta Zorilla 5.Urb. San Rafael03580 .Alfaz del Pi. Spanje

Telefoon: +34 966 874 152 en 0031 626992868

E-mail: info@atalantacenter.com

Algemene voorwaarden

1. De voorwaarden voor deelname aan onze online training zijn voor alle aangeboden activiteiten en geldig vanaf de dag van aanmelding.

2. De reservering moet schriftelijk gebeuren aan Atalanta, J.Larive, Calle Poeta Zorilla 5, 03580 Alfaz del Pi, Spanje of via e-mail aan jeslarive@gmail.com. In uitzonderlijke gevallen is reserveren per telefoon toegestaan. Deze reservering dient altijd bevestigd te worden door een bevestigingsmail en duidelijk aangeven welk programma is gekozen.

De reservering gaat in na ontvangst van de totale programmakosten, zoals vermeld op de verkoop pagina “ WWW.ATALANTACENTER-WORKSHOPSONLINE.COM en ondertekening van de "Algemene voorwaarden".

Het is toegestaan de Algemene voorwaarden terug te sturen, waarbij in de bijgaande e.mail wordt vermeld dat men akkoord gaat met de Algemene voorwaarden. Daarna sturen wij u schriftelijk de bevestigingsbrief van registratie.

Betaling van de kosten

1. Vergoedingen en aanbetalingen zijn alleen geldig voor de persoon die heeft geboekt.

2. Als u uw deelname aan het programma tot een week na aanmelding annuleert, worden administratiekosten van 15% in rekening gebracht. Daarna wordt geen restitutie meer verleend. Annulering dient te geschieden per post of per e-mail en ondertekend en gaat in op de dag van aankomst van de opzeggingsbrief of de e-mail.

Als u het programma meer dan een week na aanmelding annuleert of als u de training vroegtijdig verlaat, wordt er geen restitutie verleend.

Verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid

1. De deelnemer heeft zelf de verantwoordelijkheid voor genomen acties. De activiteiten van de training die worden uitgevoerd, vormen geen vervanging voor therapeutische behandelingen.

Ik heb de bovenstaande algemene voorwaarden gelezen, begrepen en aanvaard.

Handtekening: Datum:

Naam:


>