• Home  / 

De Power training “Succes zonder stress” bestaat uit 12 workshops van elke 12 a 14 lessen met video´s, podcasts, opdrachten en tekst.

  • In overleg kun je beginnen wanneer je wilt. Wel binnen drie maanden.
  • Maatwerk. We overleggen waar jouw prioriteiten liggen.
  • Inclusief Pakket Yoga, Meditatie, Mindfulness, Bewuste ademhaling en Bewuste ontspanning met: 4 Yoga video's van in totaal ruim twee en een half uur met een inleiding tot Dru Yoga en 4 Energy Block Releases; 2 Yoga video´s met heerlijke sequenties/ reeksen; lessen en podcasts met bewuste ademhalingstechnieken;  lessen over meditatietechnieken; podcasts met geleide meditaties; mindfulness; bewuste ontspanningsmeditaties en lessen; onthaasten.
  • Twee  jaar lang beschikking over alle materialen, met mogelijkheid van verlenging
  • Mogelijkheid van betalen in termijnen.
  • Iedereen krijgt een gesigneerd boek van Jessica "1000 plaatsen 1 thuis."

Over de workshops van de

POWER training "SUCCES ZONDER STRESS"

  POWERTRAINING

Workshop 1
Over je energie, je valkuilen en je hoop

Je gaat ont-dekken hoe verschrikkelijk veel last je hebt van dat altijd maar oordelen, vooral over jezelf. Wie is jouw "taxichauffeur" en wie is jouw "passagier"? Je doet ontdekkingen over energie en beseft waarvan je uitgeput en moe wordt.

Workshop 2
Over 'slapen', ruis en wakker worden

Je wordt je ervan bewust hoe vaak je op de automatische piloot leeft, als een marionet die alle kanten op wordt getrokken. Je ontdekt dat je ook anders kunt kiezen. Daarvoor moet je je wel eerst bewust worden van wat je in je hoofd uitspookt.


Workshop 3
Over emoties, de taxichauffeur en de passagier

Je gaat kijken naar je emoties en naar de etiketten die je er op plakt. Je neemt de strategieën onder de loep die je in de loop van je leven hebt ontwikkeld om er mee te dealen. Je bekijkt de vaak akelige gevolgen daarvan. Je ontdekt nieuwe, constructieve, manieren om met je emoties om te gaan in een 9 stappenplan.

Workshop 4
Over pijn en je toneelstuk

Hoe kun je je pijn dragelijk maken? Wil je de hoop op een beter verleden opgeven? En bevalt het toneelstuk van je leven je? Wil je uit de gevangenis van je verhaal stappen?

Workshop 5
Over relaties en afhankelijk-heid


Emoties worden vooral getriggerd in relaties. Heb jij oude wonden of wondjes waar andere mensen, bewust en  onbewust, zout in strooien door wat ze zeggen of doen? Ben jij emotioneel afhankelijk van anderen en hoe voelt dat? Je  leert bewuste ademhaling en bewuste ontspanning.

Workshop 6
Over liefde, ruilhandel, schaamte en licht

Je gaat het verschil ontdekken tussen liefde en ruilhandel. Ze worden vaak door elkaar gehaald. Wat is je grootste angst en waar halen we die idiote onware ideeen over onszelf vandaan? Je gaat op weg om jezelf en anderen te vergeven en de ballast van grieven, oordelen en kritiek van je schouders te gooien..

Workshop 7
Over verbonden-heid en de bal van licht

Wat is de belangrijkste beslissing die je over jezelf kunt nemen? Wat is de sleutel om je (onbewuste) schaamte over jezelf  te kunnen loslaten?

Workshop 8
Over Dharma en de passietest. Je geloofs-systeem en zelfbeeld

We gaan op weg om je Dharma en je Passies te ontdekken: "Dat wat het doet waaien in je hart." Je bent de schepper van je eigen leven. Jij beslist welke bron je kiest voor je denken, voelen en handelen: angst of liefde. Wat er in je leven gebeurt heb je (in bepaalde mate) niet in de hand. De keuze van je bron- angst of liefde- bepaalt wel hoe je met die gebeurtenissen en omstandigheden omgaat.

Workshop 9
Over je hartkracht

Je hartkracht ontwikkelen is het beste wat je voor jezelf en de wereld kunt doen. Hoe stimuleer je je hartkracht en zet je je antennes op iets hogers dan jezelf? Wat doe je met je grieven en oordelen?

Workshop 10
Over de gedachtenlaag

Je maakt je wereld met je gedachten. Dat zei de Boeddha al. Bevalt je wereld je? Maken jouw gedachten je blij? Is het tijd voor een grote schoonmaak? Je bent nu klaar voor de grote  MINDSHIFT. Je wilt je van de breinblubber en de idiote onware ideeën over jezelf bevrijden.

Workshop 11
Over het trainen van je geest

Met speciale technieken gaan we je wilde hond , je brein, trainen. Het belangrijkste is dat we eindelijk het nare verleden gaan loslaten en de vorm relativeren. Zodat je eindelijk dat felbegeerde rustige hoofd krijgt.

Workshop 12
Van kennis in je hoofd, naar weten in je hart

We gaan ontdekken hoe je het gevoel en de kennis van deze workshops kunt vast houden. Je stopt met zeuLen en leert vriendjes te blijven met het NU.

JE BENT NU JE EIGEN BESTE MAATJE. Je gaat een contract maken met jezelf.I

                                       

>